LeoN61...
П'ятниця, 29.03.2024, 13:47:44
Меню сайту
Категорії розділу
Наука/Технології [7]
Новини техніки, науки.
Ігри [6]
Ігроманія, та її новинки.
Світ [6]
Новини зі всього світу.
Новини сайту [4]
Не глобальні новини, а лише що нового на сайті.
Наше опитування
Інтернет - це
Загалом відповідей: 56
Звідки заходять?
Погода у Львові
Погода в Львові » Україна
Соціальні
Головна » 2009 » Грудень » 5 » Хакери знайшли спосіб встановлення контролю над iPhone
04:23:22
Хакери знайшли спосіб встановлення контролю над iPhone

У Нідерландах виявлений перший небезпечний черв’як для iPhone. Через заражені телефони зловмисники можуть викрадати банківські паролі, повідомляє Reuters.

Як повідомила прес-секретар ING Group, голландський банківський гігант виявив злочинну мережу, яка намагалася вкрасти дані через заражені медіафони. ING не отримувала від клієнтів повідомлень про те, що їх дані були викрадені.

Коли користувач намагається зайти на банківський сайт, вірус Duh Worm перенаправляє його на схожий сайт, контрольований хакерами, говорить Клулі.

Вірус становить небезпеку тільки для так званих сірих iPhone, в яких користувачі відключають основні установки, що гарантують безпеку, щоб обійти умови ліцензійної угоди, стверджують аналітики.

Так, наприклад, Apple Inc у більшості країн вимагає від власників телефонів користуватися послугами тільки авторизованих провайдерів, а також встановлювати тільки авторизоване програмне забезпечення.

Нагадаємо, перший черв'як, здатний вражати iPhone, був виявлений в Австрії на початку листопада. Вірус не становив для пристроїв та користувачів небезпеки - він лише змінював шпалери на фотографію поп-співака вісімдесятих Ріка Естлі з написом "ikee is never going to give you up".

Категорія: Наука/Технології | Переглядів: 1962 | Додав: leon61 | Теги: iphone
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Translate
Пошук
Ваша інформація
IP
Статистика
Інформація
Copyright LeoN61 © 2024