LeoN61...
Четвер, 28.03.2024, 15:46:46
Меню сайту
Категорії розділу
Наука/Технології [7]
Новини техніки, науки.
Ігри [6]
Ігроманія, та її новинки.
Світ [6]
Новини зі всього світу.
Новини сайту [4]
Не глобальні новини, а лише що нового на сайті.
Наше опитування
Інтернет - це
Загалом відповідей: 56
Звідки заходять?
Погода у Львові
Погода в Львові » Україна
Соціальні
Головна » 2009 » Грудень » 05

У Нідерландах виявлений перший небезпечний черв’як для iPhone. Через заражені телефони зловмисники можуть викрадати банківські паролі, повідомляє Reuters.

Як повідомила прес-секретар ING Group, голландський банківський гігант виявив злочинну мережу, яка намагалася вкрасти дані через заражені медіафони. ING не отримувала від клієнтів повідомлень про те, що їх дані були викрадені.

Коли користувач намагається зайти на банківський сайт, вірус Duh Worm перенаправляє його на схожий сайт, контрольований хакерами, говорить Клулі.

Вірус становить небезпеку тільки для так званих сірих iPhone, в яких користувачі відключають основні установки, що гарантують безпеку, щоб обійти умови ліцензійної угоди, стверджують аналітики.

Так, наприклад, Apple Inc у більшості країн вимагає від власників телефонів користуватися послугами тільки авториз ... Читати далі »

Категорія: Наука/Технології | Переглядів: 1961 | Добавил: leon61 | Дата: 05.12.2009

Шотландська пивоварна компанія BrewDog повідомила про виготовлення найміцнішого в світі сорту пива з вмістом спирту 32%.

Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Новинка називається Тактичний ядерний пінгвін, пивні пляшки виготовлені в чорно-білих тонах, а рекламна акція супроводжується плюшевими пінгвінами.

"Сенс цього пива - розширити межі інновації в галузі пива до нового рівня", - вважає директор компанії Джеймс Ветт.

За його словами, пляшка ядерного пінгвіна буде продаватися за 30 фунтів (близько $ 50) і щорічно компанія вироблятиме мільйони пляшок найміцнішого пива.

"Пиво екстремально сильне, і задоволення від нього потрібно отримувати, споживаючи в маленьких дозах з почуттям аристократичної безтурботності, в тій же манері, як отримують задоволення від віскі", - цитує агентство попереджувальний напис на етикетці пива.
... Читати далі »

Категорія: Світ | Переглядів: 998 | Добавил: leon61 | Дата: 05.12.2009

Робота фізиків з Великим адронним колайдером увінчалася сьогодні світовим рекордом - їм вдалося розігнати пучки протонів до рекордної енергії 1,18 тераелектронвольт, побивши рекорд американців.

Про це повідомляє Європейська організація ядерних досліджень (CERN).

Енергія у 1,18 тераелектронвольт на пучок була досягнута 30 листопада о 1:42 за київським часом. 

Раніше пучки протонів у ВАК, знову запущеному близько тижня тому після аварії восени 2008 року, циркулювали на енергії інжекції - 450 гігаелектронвольт, тобто на енергії попереднього ступеню прискорювального комплексу - суперсинхротрона SPS.

Найпотужніший до сьогоднішнього дня прискорювач - протон-антипротонний колайдер Теватрон в американській Лабораторії імені Фермі розганяв частки лише до енергії 1 тераелектронвольт на пучок.

Рекордна енергія, на якій, як плану ... Читати далі »

Категорія: Наука/Технології | Переглядів: 941 | Добавил: leon61 | Дата: 05.12.2009

Найбільший світовий виробник мікропроцесорів Intel розробив 48-ядерний процесор. Про це йдеться в прес-релізі американської корпорації, який був оприлюднений у четвер, 3 грудня.

Він створений за технологією так званого скупчення поодиноких процесорів на одному чіпі (single-chip cloud computer, SCC). 

Архітектура нового процесора нагадує мережу з багатьох комп'ютерів, розміщених на просторі розміром з поштову марку.

SCC складається з 24 клітин, кожна з яких є в свою чергу двоядерним процесором. При цьому на кожне ядро можна завантажити окрему операційну програму та інше програмне забезпечення.

Компанія планує направити декілька десятків 48-ядерних процесорів в різні науково-дослідні установи для тестування. У заяві вказується, що технології, використані в SCC, допоможуть компанії при створенні процесора зі ста і більше ядрами. ... Читати далі »

Категорія: Наука/Технології | Переглядів: 940 | Добавил: leon61 | Дата: 05.12.2009

Гра Farmville, що існує у вигляді додатку для соціальної мережі Facebook, стала популярнішою за найбільший мікроблогерський сервіс Twitter.

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на видання T3.

Згідно з даними компанії Zynga, що розробила Farmville, щомісячна аудиторія гри налічує 70 мільйонів активних користувачів. Хоча, за останніми оцінками, на Twitter зареєстровано понад 60 мільйонів користувачів, у вересні на сайт сервісу зайшли лише 18,9 мільйона відвідувачів. 

Farmville є симулятором ферми. Гравець повинен вирощувати фрукти і овочі, закуповувати насіння, дерева, тварин, будівлі, сільгосптехніку. Соціальна частина гри полягає в допомозі сусідам. Потім гравець може збільшити свою ферму.

Аудиторія самого Facebook на початку грудня 2009 року перевищила 350 мільйонів користувачів, що робить мережу ... Читати далі »

Категорія: Наука/Технології | Переглядів: 894 | Добавил: leon61 | Дата: 05.12.2009

Форма входу
Translate
Пошук
Ваша інформація
IP
Статистика
Інформація
Copyright LeoN61 © 2024